Behandeling tegen zware en vermoeide benen

 vermoeide-benen1

Veel mensen ervaren pijn en vermoeidheid in de benen, met name in de kuitspieren en achter de knieholtes, vooral na lange periodes rechtop staan en bij 't dragen van (middel)hoge hakken.

 

vermoeide-benen3Pijn in de benen kan met een slechte bloedcirculatie te maken hebben. Een andere oorzaak heeft de maken met overpronatie. Wanneer de voet en enkel naar binnen kantelt en de voetboog doorzakt dan heeft dit als gevolg het naar binnendraaien van het onderbeen. Dit leidt tot een scherende en rekkende kracht op de kuitspieren. Na verloop van tijd ontstaat vermoeidheid en pijn in de benen. Het dragen van hakken verergert dit probleem.

 

Om deze pijn te verzachten en de vermoeidheid weg te nemen voorzien wij een aangename behandeling. Deze behandeling met een zachte aangepaste scrub heeft een onmiddellijk en blijvend koelingseffect. Deze verbetert de adercirculatie en verlicht vermoeide en zware benen. We combineren deze scrub met een stimulerende massage van de benen en de voeten al dan niet samengaand met een verkwikkend voetbad met aangepaste zouten.

 

 

 

Behandeling tegen zware en vermoeide benen : 45 minuten en kost € 30,00

 

 

 

cadeaubon

DMC Firewall is a Joomla Security extension!